Jobs

Job hos Riantics

Vi samler på medarbejdere, som er fokuserede og engagerede - villige til at gøre en ekstra indsats, når det er nødvendigt og samtidig har fokus på at have det sjovt og hver dag spille hinanden gode.

Hos Riantics stræber vi efter at være en dynamisk virksomhed, hvor der er plads til, og mulighed for personlig og faglig udvikling. Vi har stor respekt for hinanden, både som mennesker og rent fagligt, og det gør, at vi har et godt samarbejde på tværs af afdelinger og fagområder.

Vi lægger vægt på samarbejde, ansvar og innovation. Vores produkter indenfor intelligent logistik, er tilpasset den enkelte kunde og er førende på markedet - og det er bl.a. takket være vores engagerede og dygtige kolleger.

 

Medarbejderne siger:

”Det er et miljø, hvor man bliver opfordret til at dele sin viden og ideer. Derved kan vi alle lære af hinanden, hvilket giver rigtig meget værdi til jobbet.”
- Henriette, Product Manager


 ”Har du mod på at tage ansvar, så får du det. Har du en god idé der er værd at løbe efter, så bliver der lyttet.”

- Jan, Teamleader - Controls


”Vores fremtid ligger i overhalingsbanen.”
- Allan, Project Engineer- Software

 

Hvem er vi?

Riantics A/S er leverandør af automatiserede logistikprodukter og -systemer til intern logistik og materialehåndtering. Vores kerneprodukt er den patenterede palleterings- og de-palleteringsløsning Layer Picker® og tilhørende produkter. Riantics A/S er ejet af tyske Körber og har 120 ansatte i Arden. 

Læs mere om Riantics og Körber Logistics Systems.


Besøg os også på:

LinkedIn 

Facebook 

 

Medarbejderne fortæller

 

Hør flere medarbejdere fortælle - besøg vores YouTube kanal